Laat de zon voor u schijnen

Laat de zon voor u schijnen

Pieter De Beule is actief in de zonne-energie sinds 2008. Met een focus op kwaliteit en afwerking, bieden wij u de beste installatie met 5 jaar garantie. Wij kiezen voor uw project de beste materialen opdat u lang genot zal hebben van de energie van de zon. En dit alles aan uitermate scherpe prijzen. Reeds 1000 klanten gingen u voor!

Esthetiek en hoge performantie

Sinds 2008 installeert Pieter de Beule de hoogwaardige Panasonic panelen. Deze bieden hoge rendementen en een esthetische look. Deze zijn dan ook uitermate geschikt voor kleinere daken of projecten waarbij het esthetische belangrijk is.

De juiste omvormer is de sleutel tot succes

Een omvormer zet de zonne-energie om tot elektriciteit op uw lokaal netwerk. Maar elk elektrisch netwerk heeft zijn eigen karakteristieken en de keuze van de omvormer is dus essentieel om het maximale uit uw installatie te halen. Dankzij de elektrische ervaring van ons team zal u steeds de juiste omvormer hebben. Wij garanderen een maximaal rendement voor uw investering.

Een plaatsing zoals het moet

Ons team zal steeds de lokale omstandigheden grondig bekijken, gaande van staat van het dak, omgevingsfactoren zoals bomen, elektrisch netwerk, etc. Aan de hand van deze analyse zullen wij u de oplossing voorstellen die best past bij uw noden. Bij akkoord, plaatsen wij uw systeem volgens de hoogste kwaliteitsstandaard.