Referenties

Meer dan 1000 klanten gingen u voor, en vertrouwden op onze diensten. Hieronder kan u enkele referenties vinden van deze vele projecten. Aarzel niet ons te contacteren indien u bijkomende informatie wenst te ontvangen rond onze referentie projecten.

Zon

Frame Left

Mariakerke: 3.5 kWp installatie op plat dak: ET Solar en SMA. Jaarlijkse opbrengst: 3500 kWh. De klant wou prijs/kwaliteit de optimale oplossing.

Frame Left

Dental Consult: 5 kWp installatie te Wetteren voor praktijk Dental Consult. De installatie dekt ongeveer 50 % van het lokale energieverbruik.

Frame Left

Lokeren: Sinds 2008 zijn wij gespecialiseerd in de hoge rendements panelen van Sanyo. Deze producten geven niet enkel een hogere opbrengst, maar zijn esthetisch ook een meerwaarde voor uw woning.Ventilatie

Frame Left

Ventilatie van bedrijfsloods te Evergem. Onze taak was het vervangen en aanpassen van de bestaande ventilatie.

Frame Left

Gent: Bij de renovatie van een oud gebouw is de ventilatie meer en meer belangrijk. Onze taak in de renovatie was in dit oude pand een ventilatie naar huidige normen te installeren. In een strak budget en strikte timing, is ons team er in geslaagd dit project te realiseren.

 

Elektriciteit

Frame Left

De Haan: Aanpassing van bestaande installatie opdat alles conform is de huidige regelgeving. Onze taak was leggen van bekabeling, inslijpen, afwerken, aansluiten en uitbreiden van de aarding voor de renovatie in de badkamer.

Frame Left

Gent: Een renovatie project kan soms de nodige kopzorgen met zich meebrengen. Ons team heeft een uitgebreide ervaring rond het renoveren van bestaande elektrische installaties, en dit zowel residentieel als industrieel.

Frame Left

Bij nieuwbouw projecten is een goede planning vaak de bepalende factor van succes. Voor dit specifieke project stonden wij in voor de volledige elektriciteit installatie voor ongeveer 20 sociale woningen.  Ons ervaren team en adequate werkwijze waren essentieel in ons slagen.